Ãœye Ol
Ãœye GiriÅŸi
Webmail | Hizmetlerimiz | Yardım Konuları | Faydalı Linkler | Şifremi Unuttum? | Yeni Üyelik
Marbleport'a HoÅŸgeldiniz
Anasayfam YapAna Sayfam Yap Favorilerime ekleSık Kullanılanlara Ekle
  Site içi Arama:

MALÄ°YE BAKANLIÄžI 1500 ADET VERGÄ° MÜFETTÄ°Åž YARDIMCISI ALACAK

10:06:52 09.06.2013

Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığından:
VERGÄ° MÜFETTÄ°Åž YARDIMCILIÄžI GÄ°RÄ°Åž SINAVI DUYURUSU
I - SINAVA Ä°LÄ°ÅžKÄ°N BÄ°LGÄ°LER:
- Sınavı Açan Birim: Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu BaÅŸkanlığı
- Atama Yapılacak Kadro Unvanı ve Sayısı: Vergi MüfettiÅŸ Yardımcısı, 1500 adet.
- KPSS Puan Türleri ve Taban Puan: KPSSP40, KPSSP54 ve KPSSP57 puan türlerinin herhangi birinden 75 ve üzeri puan alanlar.
- KPSS Puanının Geçerlilik Yılı: 7- 8 Temmuz 2012 tarihli Kamu Personel Seçme Sınavı
- Yazılı ve Sözlü Sınav Esası: GiriÅŸ Sınavı önce test usulde yazılı, sonra da sözlü olarak yapılır. Yazılı sınavda baÅŸarılı olamayanlar sözlü sınava giremezler.
II - SINAV TARÄ°HÄ° VE YERÄ°:
- GiriÅŸ Sınavının yazılı bölümü 13 Temmuz 2013 (Cumartesi günü) tarihinde Ankara ve Ä°stanbul'da tek oturum halinde yapılacaktır.
- GiriÅŸ Sınavının yazılı bölümüne katılmaya hak kazanan adaylar ile yazılı sınavın yapılacağı adres ve sınav saatleri; e-Devlet portalı (www.turkiye.gov.tr), Maliye Bakanlığı (www.maliye.gov.tr) ve Vergi Denetim Kurulu BaÅŸkanlığı (www.vdk.gov.tr) internet sayfalarında yazılı sınavdan en az 10 gün önce ilan edilecektir. Adaylar için ayrıca sınava giriÅŸ belgesi düzenlenmeyecektir.
- Yazılı sınavda baÅŸarılı olan adaylar Ankara’da sözlü sınava tabi tutulacak olup, sözlü sınav tarihi, yeri ve saati (www.maliye.gov.tr) ve (www.vdk.gov.tr) internet sayfalarında ayrıca ilan edilecektir.
III - SINAVA BAÅžVURU ÅžARTLARI:
- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde yazılı nitelikleri haiz olmak.
- Yazılı sınavın yapıldığı tarihte 35 yaşını doldurmamış olmak.
- En az dört yıllık lisans eÄŸitimi veren Siyasal Bilgiler, Hukuk, Ä°ktisat, Ä°ÅŸletme, Ä°ktisadi ve Ä°dari Bilimler Fakültelerinden veya Endüstri MühendisliÄŸi ile Ä°ÅŸletme MühendisliÄŸi Bölümlerinden ya da bunlara denkliÄŸi yetkili makamlarca kabul edilen yurt içi ve yurt dışındaki öÄŸretim kurumlarından birini bitirmiÅŸ olmak.
- Daha önce Vergi MüfettiÅŸ Yardımcılığı Sınavına katılmamış veya en fazla iki kez katılmış olmak.
- BaÅŸvuruyu, Vergi Denetim Kurulu BaÅŸkanlığınca yayımlanan GiriÅŸ Sınavı Duyurusunda belirtilen ÅŸartlara uygun olarak süresi içerisinde yapmış olmak.
7-8 Temmuz 2012 tarihli Kamu Personel Seçme Sınavının KPSSP40, KPSSP54 ve KPSSP57 puan türlerinin herhangi birinden 75 ve üzeri puan almak kaydıyla, baÅŸvuruda bulunanlardan en yüksek puan sıralamasına göre ilk 7500 aday arasında bulunmak. EÅŸit puan almış olmaları nedeniyle son sıradaki aday sayısının birden fazla olması halinde, bu adayların tümü sınava çaÄŸrılacaktır.
- SaÄŸlık durumunun Türkiye'nin her yerinde görev ve yolculuk yapmaya elveriÅŸli olduÄŸuna dair yazılı beyanda bulunmak.
- Yapılacak soruÅŸturma sonucunda Vergi MüfettiÅŸliÄŸi mesleÄŸinin gerektirdiÄŸi nitelikleri haiz bulunduÄŸu anlaşılmış olmak.
IV - SINAV BAÅžVURUSU:
- BaÅŸvurular 10 Haziran 2013 Pazartesi günü baÅŸlayıp 21 Haziran 2013 Cuma günü saat 17:30’da sona erecektir.
- Adaylar GiriÅŸ Sınavına Vergi Denetim Kurulu BaÅŸkanlığının internet sayfasındaki BaÅŸvuru Formunu doldurmak suretiyle baÅŸvuracaklardır. BaÅŸvuru Formunun doldurulmasına iliÅŸkin açıklamalar internet sayfasında yer almaktadır.
- Adayların doldurmuÅŸ oldukları BaÅŸvuru Formunun bilgisayar çıktısını imzalayarak kendi el yazılarıyla hazırladıkları özgeçmiÅŸleriyle birlikte en geç yazılı sınav saatinden önce sınava girecekleri salonun görevlisine teslim etmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde baÅŸvuruları geçersiz sayılarak sınava alınmayacaklardır.
- 21 Haziran 2013 Cuma günü mesai saati sonuna kadar (Saat:17:30) Vergi Denetim Kurulu BaÅŸkanlığına ulaÅŸmayan baÅŸvurular dikkate alınmayacağından; elektronik ortamda meydana gelebilecek aksaklıklardan dolayı adayların baÅŸvurularını son güne bırakmamaları gerekmektedir.
V - SINAV KONULARI:
Sınav konuları aşağıdaki gibidir:
- MALÄ°YE: Maliye teorisi ve maliye politikası, Vergi teorisi ve Türk vergi sistemi, Kamu maliyesi
- Ä°KTÄ°SAT: Mikro ve makro iktisat, Ä°ktisadi düÅŸünceler tarihi, Para teorisi ve politikası, Türkiye ekonomisi, Uluslararası iktisat ve iktisadi kuruluÅŸlar
- HUKUK: Anayasa hukuku, Ä°dare hukukunun genel esasları ve idari yargı, Ceza hukuku ve ceza muhakemeleri usulünün genel esasları, Medeni hukuk (Aile hukuku ve miras hukuku hariç), Borçlar hukuku, Ticaret hukuku (Deniz ticareti ve sigorta hukuku hariç)
- MUHASEBE: Genel muhasebe, Åžirketler muhasebesi, Maliyet muhasebesi, Mali tablolar analizi
VI - DEÄžERLENDÄ°RME:
- GiriÅŸ Sınavı notları, yazılı ve sözlü sınav notlarından meydana gelir. Tam not, her bir yazılı sınav grubu ile sözlü sınav için ayrı ayrı olmak üzere 100'dür.
- GiriÅŸ Sınavında baÅŸarılı olmak için:
a) Yazılı sınav konularından yapılan yazılı sınavdan baÅŸarılı sayılmak için alınan notun 65'den aÅŸağı olmaması gerekir.
b) Yazılı sınav sonucunda baÅŸarılı olan adaylardan, en yüksek puan alan adaydan baÅŸlamak üzere, atama yapılacak kadro sayısının iki katına kadar aday sözlü sınava çaÄŸrılır. Son sıradaki adayla eÅŸit puan alan adaylar da sözlü sınava çaÄŸrılır. Yazılı sınavdan 65 ve üzerinde puan almış olmak, sözlü sınava çaÄŸrılmayan adaylar için müktesep hak teÅŸkil etmez.
c) Sözlü sınavda baÅŸarılı olmak için sözlü sınav puanının 65'den az olmaması gerekir.
- GiriÅŸ Sınavı puanı, sözlü sınavda baÅŸarılı olan adayların sözlü sınav puanı ile yazılı sınav puanının aritmetik ortalaması alınarak hesaplanır.
- Adayların baÅŸarı derecesi tespit edilirken, GiriÅŸ Sınavı puanının eÅŸit olması halinde, yazılı sınav puanı yüksek olan adaya; yazılı sınav puanının da eÅŸit olması halinde KPSS puanı yüksek olan adaya öncelik tanınır.
- GiriÅŸ sınavından 65 ve üzerinde puan almış olmak, atama yapılacak kadro sayısının dışında kalan adaylar için müktesep hak teÅŸkil etmez.
VII - SINAV SONUÇLARININ DUYURULMASI VE Ä°TÄ°RAZ:
- GiriÅŸ Sınavında baÅŸarılı olan adaylar ile baÅŸarı sırasına göre en baÅŸarılı %20’nin ad ve soyadları ile aday numaralarının yer aldığı listeler, uygun yerlere asılmak ve Vergi Denetim Kurulu BaÅŸkanlığının (www.vdk.gov.tr) internet sitesinde yayımlanmak suretiyle ilan edilecektir. Sınavda baÅŸarılı olan adaylara sonuç, yazılı olarak bildirilecektir.
- En baÅŸarılı %20’nin tespitinde ondalık kısım üste tamamlanır.
- Sınav sonuçlarına, duyuruların yapıldığı günü takip eden tarihten itibaren 7 gün içerisinde, gerekçeleri belirtilmek kaydıyla ve yazılı olarak, itiraz edilebilir. Ä°tirazlar Vergi Denetim Kurulu BaÅŸkanlığına yapılır. Sınav Kurulu tarafından incelenir ve on iÅŸ günü içerisinde karara baÄŸlanıp, sonuç ilgiliye yazılı olarak bildirilir.
VIII - DÄ°ÄžER HUSUSLAR:
- Adaylar, sınavda kimlik tespitinde kullanılmak üzere nüfus cüzdanı veya T.C. kimlik numarası olan fotoÄŸraflı ve onaylı özel bir kimlik belgesini yanlarında bulunduracaktır.
- Sözlü sınav öncesi adaylardan, bir örneÄŸi onaylanarak alınmak üzere diploma veya mezuniyet belgesinin aslı ve gerekmesi halinde denklik belgesi ile baÅŸvuru formunda yer alan beyanların doÄŸrulanmasına iliÅŸkin belgeler istenir.
- Vergi MüfettiÅŸliÄŸi MesleÄŸi ve GiriÅŸ Sınavı ile baÅŸvurularla ilgili ayrıntılı bilgiler (www.vdk.gov.tr) adresinden temin edilebilir.
-Adaylar, sınav notlarını (www.vdk.gov.tr) adresinden öÄŸrenebileceklerdir.
- GerçeÄŸe aykırı beyanda bulunduÄŸu tespit edilenler hakkında 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun ilgili hükümleri uygulanmak üzere Cumhuriyet BaÅŸsavcılığına suç duyurusunda bulunulur.
- BaÅŸvuru Formunda gerçeÄŸe aykırı beyanda bulunduÄŸu tespit edilenler, GiriÅŸ Sınavında baÅŸarılı olsalar bile, sınavları geçersiz sayılarak atamaları yapılmaz. Atamaları yapılmış olsa dahi bu atamalar iptal edilir ve bunlar hiçbir hak talep edemezler.
Sınav Yardım Masası: 0312 253 52 23-24
Ä°lan olunur.

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

MADEN KANUNUNDA DEGISIKLIK ONAYLANDI

ELEKTRiK PiYASASI KANUNU iLE BAZI KANUNLARDA DEGiSiKLiK YAPILMASINA DAiR KANUN   Kanun No. 7257                                &

MADEN KANUNUNDA DEGISIKLIK YASALASTI BORCU YOKTUR VE HAPIS CEZASI DETAYI

MADEN YASASINDA DEGISIKLIK KABUL EDILDI Enerji alaninda düzenlemeler içeren Elektrik Piyasasi Kanunu ile Bazi Kanunlarda Degisiklik Yapilmasina Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek, yasalasti. Kanunla maden arama ve isletme ruhsatlarinin verilmesi, bir

MAPEG 73 ADET MADEN SAHASINI Ä°HALE EDÄ°LMEK ?ZERE ARAMALARA A?ACAK LÄ°STELER Ä°?Ä°N TIKLAYINIZ

Resmi Gazetede yayımlanan? MAPEG duyurusu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel M?d?rl?ğ?nden: Konu: İhale İlanı 6592 sayılı Kanunla Değişik 3213 sayılı Maden Kanununun h?k?mleri uyarınca hukuki durumları sona eren 73 adet maden sahası ihale ed

99 ADET MADEN SAHASI Ä°HALE EDÄ°LECEK

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol Ä°ÅŸleri Genel MüdürlüÄŸünden ilan edildi 6592 sayılı Kanunla DeÄŸiÅŸik 3213 sayılı Maden Kanununun hükümleri uyarınca hukuki durumları sona eren 99 adet maden sahası ihale edilmek üzere Maden Ka

MAPEG MADEN RUHSATLARI Ä°HALE EDECEK MADEN SAHALARININ LÄ°STESÄ° Ä°ÇÄ°N TIKLAYINIZ 

MADEN VE PETROL Ä°ÅžLERÄ° GENEL MÜDÜRLÜÄžÜ RESMÄ° GAZETE'DE 766 MADEN SAHASININ Ä°HALE EDÄ°LECEĞİNÄ° DUYURDU. 6592 Sayılı Kanunla DeÄŸiÅŸik 3213 Sayılı Maden Kanununun hükümleri uyarınca hukuki durumları sona eren 766 adet maden sahası ihale edilmek &uum

MAPEG YENÄ° MADEN RUHSATLARI Ä°HALE LÄ°STELERÄ° YAYIMLADI 

  431 ADET MADEN SAHASI Ä°HALE EDÄ°LMEK ÜZERE ARAMALARA AÇILACAKTIR 6592 Sayılı Kanunla DeÄŸiÅŸik 3213 Sayılı Maden Kanununun hükümleri uyarınca hukuki durumları sona eren 431 adet maden sahası ihale edilmek üzere Maden Kanununun 30.maddesine g

MADEN RUHSATLARINDA BORCU YOKTUR BELGESÄ° Ä°STENMEYECEK

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın Madencilik Sektörüne Kovid-19 esteÄŸinin ardından Mapeg Genel MüdürlüÄŸü sayfasından ayrıntılar hakkında yeni duyuru yayımlandı. 22/03/2020 tarihinde Sayın Bakanımız’a arz ettiÄŸimiz Madencilik se

MADENCÄ°LÄ°K SEKTÖRÜNE KOVÄ°D-19 DESTEĞİ DEVLET HAKKI, RUHSAT BEDEL ÖDEMELERÄ° ARALIK AYINA ERTELENDÄ°

Bakanlığın duyurusunda Nisan ayı evrakları, projeler 30 Eylül 2020 tarihine kadar uzatıldı. Devlet hakkı, ruhsat bedellerini ödeme süreleri ise 28 Aralık 2020 tarihine kadar ertelendi. Aynı duyuru kapsamında deprem bölgelerinde etkilenen ruhsat sahipleri d

MAPEG YÜZLERCE MADEN RUHSATINA CEZA KESTÄ°

MAPEG YÜZLERCE RUHSATA CEZA KESTÄ° Resmi Gazete'de yayımlanan ilan . Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol Ä°ÅŸleri Genel MüdürlüÄŸünden: 3213 sayılı Maden Kanununun ÇeÅŸitli Maddeleri gereÄŸi aÅŸağıda ili, sicil numarası ve sahibi

MAPEG MADEN Ä°HALELERÄ°NÄ° CORONA-19 NEDENÄ°YLE ERTELEDÄ°

Maden ve Petrol Ä°ÅŸleri Genel MüdürlüÄŸü yapmış olduÄŸu duyuruda: COVÄ°D-19 virüs salgınını önleme amaçlı, ülkemizde genelinde alınan önlemler nedeniyle; 171. ihale grubu ihale tarihi 20.03.2020 tarih ve sonrasında olanlar ile 160. ihale gru

(TENMAK) TÜRKÄ°YE ENERJÄ°, NÜKLEER ve MADEN ARAÅžTIRMA KURUMU KURULDU

28 Mart 2020 Tarihli ve 31082 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bazı CumhurbaÅŸkanlığı Kararnamelerinde DeÄŸiÅŸiklik Yapılmasına Dair CumhurbaÅŸkanlığı Kararnamesi (Kararname Numarası: 57) Kararname ile özel bütçeli (TENMAK) TÜRKÄ°YE ENERJÄ°, NÜKLEER ve MA

KREDİ KARTI FAİZ ORANLARI DÜŞTÜ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasından: KREDÄ° KARTI Ä°ÅžLEMLERÄ°NDE UYGULANACAK AZAMÄ° FAÄ°Z ORANLARI HAKKINDA TEBLÄ°Äž (SAYI: 2016/8)’DE DEĞİŞİKLÄ°K YAPILMASINA DAÄ°R TEBLÄ°Äž (SAYI: 2020/10) MADDE 1 – 12/11/2016 tarihli ve 29886 sayılı Resmî Gaz

MADENCÄ°LÄ°K SEKTÖRÜ MÜCBÄ°R SEBEP HALÄ°NDEN FAYDALANACAK.

GELÄ°R Ä°DARESÄ° BAÅžKANLIÄžI DUYURU YAYIMLADI. Koronavirüs Salgınından Etkilenmeleri Nedeniyle Beyanları Uzatılarak Ödemeleri Ertelenen Mükellefler Hakkında Duyuru Çin Halk Cumhuriyeti’nin Vuhan kentinde ortaya çıkan ve birçok ülkeye ya

SAYIN BAKANIMIZ FATÄ°H DÖNMEZ MADENCÄ°LÄ°K SEKTÖRÜ EKONOMÄ°K PAKETTEN FAYDALANMAK Ä°STÄ°YOR

Sayın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız  Fatih Dönmez, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının Türkiye'de yayılmasını en aza indirmek ve vatandaÅŸların günlük hayatlarını kolaylaÅŸtıracak iÅŸlemleri hayata geçirmek için ilgili b&uu

MAPEG 7 ADET MADEN SAHASINI UÇ ÜRÜN ÜRETÄ°MÄ°NE YÖNELÄ°K TESÄ°S KURULMASI ÅžARTI Ä°LE Ä°HALE EDÄ°LECEK

7 ADET MADEN SAHASI UÇ ÜRÜN ÜRETÄ°MÄ°NE YÖNELÄ°K TESÄ°S KURULMASI ÅžARTI Ä°LE Ä°HALE EDÄ°LECEKTÄ°R Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol Ä°ÅŸleri Genel MüdürlüÄŸünden: 3213 Sayılı Maden Kanunu hükümleri uyarınca hukuk

MAPEG 89 ADET MADEN SAHASI ARAMALARA AÇILMAK ÜZERE Ä°HALE EDECEK SAHA KOORDÄ°NATLARI Ä°ÇÄ°N TIKLAYIN

89 ADET MADEN SAHASI ARAMALARA AÇILMAK ÜZERE Ä°HALE EDÄ°LECEKTÄ°R Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol Ä°ÅŸleri Genel MüdürlüÄŸünden: 6592 Sayılı Kanunla DeÄŸiÅŸik 3213 Sayılı Maden Kanununun hükümleri uyarınca hukuki durumları so

Ä°NTERNET ÜZERÄ°NDEN MADEN RUHSAT BAÅžVURU Ä°ÅžLEMLERÄ°NDE DANIÅžABÄ°LÄ°RSÄ°NÄ°Z

KORONA VÄ°RÜSE KARÅžI ALINMAKTA OLAN TEDBÄ°RLER KAPSAMINDA MAPEG DUYURU YAYIMLADI MAPEG 17.03.2020 tarihli duyurusu; Koronavirüse karşı alınmakta olan tedbirler kapsamında, personelimizin ve siz deÄŸerli ziyaretçilerimizin saÄŸlığını koruyabilmek adına

MAPEG 284 ADET MADEN SAHASI ARAMALARA AÇILMAK ÜZERE Ä°KÄ°NCÄ° DEFA Ä°HALE EDECEK

284 ADET MADEN SAHASI ARAMALARA AÇILMAK ÜZERE Ä°KÄ°NCÄ° DEFA Ä°HALE EDÄ°LECEKTÄ°R Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol Ä°ÅŸleri Genel MüdürlüÄŸünden: 6592 Sayılı Kanunla DeÄŸiÅŸik 3213 Sayılı Maden Kanununun hükümleri uyarınca hukuk

491 ADET MADEN SAHASI DAHA Ä°HALE EDÄ°LECEK 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol Ä°ÅŸleri Genel MüdürlüÄŸü tarafından 13 Åžubat 2020 Tarihli ve 31038 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan  ilana göre:   6592 Sayılı Kanunla DeÄŸiÅŸik 3213 Sayılı Maden Kanununun hükümle

MAPEG SÖZLEÅžMELÄ° MÜHENDÄ°SLER ALACAK

Maden ve Petrol Ä°ÅŸleri Genel MüdürlüÄŸüne, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına ve 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüÄŸe konulan SözleÅŸmeli Personel ÇalÄ

383 MADEN SAHASI 5 AYRI DUYURU Ä°LE Ä°HALEYE ÇIKARILDI

MAPEG 305 maden sahasını ikinci defa olmak üzere , 52 ve 22 maden sahasını ayrı listeler halinde  ilk defa ihaleye çıkardı.   3 adet küçük alan maden sahası ise mücavirinde bulunan ruhsat sahipleri arasında ihale edilecek. Aydın-Ä°zmir ill

MAPEG JEOLOJÄ°, MADEN, JEOFÄ°ZÄ°K VE PETROL MÜHENDÄ°SLERÄ° ALACAK

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol Ä°ÅŸleri Genel MüdürlüÄŸünden:   MADEN VE PETROL UZMAN YARDIMCILIÄžI GÄ°RÄ°Åž SINAV Ä°LANI   Maden ve Petrol Ä°ÅŸleri Genel MüdürlüÄŸüne, Genel Ä°dare Hizmetleri Sınıfından 8 inci v

TKÄ° ÅžIRNAK'TA BULUNAN ASFALTÄ°T SAHASINI Ä°HALE Ä°LE DEVREDECEK

ASFALTÄ°T SAHASI RUHSAT DEVRÄ° Ä°LE Ä°HALE EDÄ°LECEKTÄ°R Türkiye Kömür Ä°ÅŸletmeleri Kurumu Genel MüdürlüÄŸünden: Sicil 87179 ruhsat numaralı asfaltit sahasının iÅŸletme hakkının sözleÅŸmede belirlenen bedel karşılığında ruhsat devri ile ihale edi

320 ADET MADEN SAHASI Ä°KÄ°NCÄ° DEFA Ä°HALE EDÄ°LECEK

MADEN SAHALARI ARAMALARA AÇILMAK ÜZERE Ä°KÄ°NCÄ° DEFA Ä°HALE EDÄ°LECEKTÄ°R  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol Ä°ÅŸleri Genel MüdürlüÄŸünden   Resmi Gazete'de yapılan ilanda  " 6592 Sayılı Kanunla DeÄŸiÅŸik 321

35 MADEN SAHASI Ä°HALE EDÄ°LECEK

MAPEG  Resmi Gazetede yayımlanan ilana göre 35 maden ruhsatını ihale edilecek. daha önce ilan edilip iptal edilen 1102 ruhsat sahası hakkında henüz bir bilgi verilmemektedir.  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünden: "6592 Sayılı

MADENLERDE Ä°DARÄ° PARA CEZALARI MAHKEMELÄ°K OLUYOR. HUKUK DANIÅžMANLARIMIZ HÄ°ZMETÄ°NÄ°ZDE.

MarblePort’tan Madencilik Sektörüne yeni hizmet. Mühendislik hizmeleri yanında Hukuk MüÅŸavirlerimiz de sizlerin hizmetinde. MAPEG tarafından maden ruhsatlarına verilen para cezaları maden ruhsatlarının düÅŸmesine kadar gidiyor. Hemen her sektöre

MAPEG 1102 SAHANIN Ä°HALESÄ°NÄ° ERTELEDÄ°

Maden ve Petrol Ä°ÅŸleri Genel MüdürlüÄŸü 08/08/2019 tarihinde Resmi Gazete'de Yayımlanan Ä°hale  duyurusunda belirtilen 1102 sahanın ihalesini erteledi. Mapeg resmi sitesi  www.mapeg.gov.tr de yapılan açıklamada, sebepleri belirtilmeden, ileri bir tarihe

MAPEG 1102 MADEN RUHSATI Ä°HALE EDÄ°LECEK. RESMÄ° GAZETE'DE YAYIMLANDI

MAPEG maden sahalarını ihale ediyor. Resmi Gazete'de Yayımlandı. 1102 ADET MADEN SAHASI Ä°HALE EDÄ°LMEK ÜZERE ARAMALARA AÇILACAKTIR Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol Ä°ÅŸleri Genel MüdürlüÄŸünden: 6592 Sayılı Kanunla DeÄŸiÅŸik 3213 S

MAPEG GENEL MÜDÜRLÜÄžÜNE CEVAT GENÇ ATANDI. MÄ°THAT CANSIZ GÖREVDEN ALINDI. Profesör Doktor Åžeref Kalaycı bakan yardımcılığına getirildi.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan atamalar yaptı.  CumhurbaÅŸkanlığı Kararnamesi ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mithat Cansız görevden alınarak, yerine Profesör Doktor Åžeref Kalaycı getirildi.   Söz konusu Karara göre, 

7176 SAYILI KANUN İLE MADEN KANUNUNDA DEĞİŞİKLİK YAPILDI

7176 Sayılı BAZI KANUNLAR Ä°LE 635 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMEDE DEĞİŞİKLÄ°K YAPILMASINA DAÄ°R KANUN'un  Resmi Gazete'de yayımlanan 7-14 maddeleri Maden Kanunu ile  ilgili. Ä°lgili Maddeler. MADDE 7 – 4/6/1985 tarihli ve 3213 sayılı Maden Kanun
Tüm Haberler | Haber Arşivi